Termeni si Conditii de colaborare

TERMENI SI CONDITII DE UTILIZARE SI CONFIDENTIALITATE

Folosirea site-ului valprest.com (vizitarea sau comandarea produselor) implica acceptarea acestor termeni si conditii.

Pentru folosirea in bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor.
Societatea Ecoparchet Sib SRL isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi, fara o notificare prealabila.

Acest site este intretinut si administrat de SC Ecoparchet Sib SRL.
Continutul site-ului este proprietatea SC Ecoparchet Sib SRL si a furnizorilor sai.
SC Ecoparchet Sib SRL are sediul social in Sibiu, Soseaua Alba Iulia nr. 59C, jud. Sibiu, adresa de email office@valservparchet.ro. Este inmatriculata la Registrul Comertului sub numarul J32/78/2013, codul fiscal este RO 31167476.

Intregul continut al site-ului valprest.com - imagini, texte, simboluri, elemente de grafica, scripturi, programe si alte date - este proprietatea valprest.com si este aparat de Legea drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul valprest.ro a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

LIMITARI ALE RESPONSABILITATILOR

Eoparchet Sib SRL nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facuta vinovata pentru pagubele aparute prin folosirea in alte modalitati decat cele recomandate a produselor achizitionate prin intermediul acestui site.
Ecoparchet Sib SRL garanteaza utilizatorului acces in interes personal pe acest site si nu ii confera dreptul de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor societatii Ecoparchet Sib SRL, fara acordul scris al acesteia.

SECURITATEA INFORMATIILOR

Acest site foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla in controlul nostru. Ecoparchet Sib SRL nu isi asuma insa responsabilitatea pentru pierderile de informatii cauzate de erori ale softului cu care este conceput si gazduit site-ul. De asemenea nu raspundem pentru erorile in securitatea serverului care gazduieste site-ul.

Orice reclamatie cu privire la eventualele defectiuni ale produselor va fi adusa la cunostinta Ecoparchet Sib SRL, in maximum 24 de ore de la receptionarea produselor, spre solutionare. In cazul in care produsele sufera defectiuni pe perioada livrarii, clientul poate cere returnarea sumelor incasate deja de Ecoparchet SRL in termen de 30 de zile, dar nu si alte despagubiri.

Fiind de acord cu acest document, clientul isi asuma in totalitate aceste riscuri.
Valoarea maxima a obligatiilor societatii Ecoparchet Sib SRL fata de orice client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumelor incasate de Ecoparchet Sib SRL de la acest client.

Ecoparchet Sib SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare in ceea ce priveste preturi, caracteristici. In eventualitatea in care pretul produsului sau unele caracteristici ale produsului au fost gresit introduse in bazele noastre de date, sau afisate gresit iar livrarea nu s-a efectuat inca, compania noastra isi aloca dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta.

GARANTIA PRODUSELOR:

Produsele cumparate prin intermediul site-ului valprest.com, precum parchet triplustratificat, scari interioare lemn sau usi de interior din lemn, beneficiaza de garantia obisnuita a fiecarei marci in parte.

TERMENE DE LIVRARE:

Termenul de livrare al produselor cumparate de la societatea noastra, in mod normal se incadreaza intre 2-3 saptamani, din momentul inregistrarii comenzii pe site-ul valprest.com. In conditii speciale, societatea isi asuma dreptul de a mari timpul de livrare.

TAXE SUPLIMENTARE:

Pretul final platit de client este format din pretul produsului si eventualele cheltuieli de transport. Societatea nu percepe nici o taxa suplimentara clientului la cumpararea produsului.
Pentru orice taxa perceputa in plus va puteti adresa imediat la office@valservparchet.ro.

CONDITII PENTRU RETURNAREA PRODUSELOR

Conform Ordonantei nr. 34/2014 privind regimul juridic al contractelor la distanta "Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului".

In situatia mentionata mai sus, se va returna, in termenul prevazut mai sus, produsul cumparat in ambalajul original, fara sa prezinte nici o urma de deteriorare sau uzura, atat produsul cat si ambalajul acestuia trebuie sa fie sigilate.

Cheltuielile de expeditie vor fi suportate de catre client. Prin deschiderea ambalajelor individuale in care au fost livrate produsele comandate inseamna ca sunteti de acord cu aceste conditii de utilizare si ca produsele sunt cele comandate si corespund cerintelor dumneavoastra.

SC Ecoparchet Sib SRL se obliga sa restituie clientului sumele incasate pentru produsele returnate, in termen de maxim 30 zile de la data denuntarii contractului de catre client. Pentru mai multe informatii legate de Rerurnarea produselor.

Orice conflict aparut intre Ecoparchet Sib SRL si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale din acest domeniu, iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor romanesti.

Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odata cu cumpararea si lansarea comenzii, clientul accepta fara obiectiuni conditiile si termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat.