Stejar Vivo

PARCHET TRIPLU STRATIFICAT BOEN

Compatibil cu toate sistemele de încălzire prin podea

Stejar Vivo prezintă frumoasele variații ale stejarului natural, inclusiv noduri, alburn și o gamă bogată de culori.
Acest lucru creează o pardoseală rustică, cu un efect vizual unic.

Aduceți frumusețea și versatilitatea lemnului natural în casa dumneavoastră cu pardoselile ecologice din lemn stratificat. Fabricate cu straturi subțiri din lemn de esență tare și straturi multiple de lemn de înaltă calitate cu proveniență sustenabilă, acestea oferă aspectul autentic și senzația de căldură ale lemnului masiv, alături de o durabilitate sporită. Această caracteristică unică depășește limitările pardoselilor clasice din lemn, permițând șlefuire și refinisare ulterioară, oferind în același timp o instalare mult mai simplă. Alegeți frumusețea naturală și beneficiile practice ale pardoselilor noastre ecologice, o alternativă durabilă și atractivă la lemnul masiv.

STEJAR VIVO

PARCHET TRIPLU-STRATIFICAT

Parchet din stejar stratificat de o frumusețe naturală atemporală, cu o construcție durabilă și o varietate de finisaje, Stejar Vivo este perfect pentru a adăuga căldură și caracter spațiului tău de locuit.
Alege dintre finisajele cu ulei pentru a celebra frumusețea naturală a lemnului sau optează pentru un lac mat discret pentru o protecție sporită. Construcția solidă de 14 mm și stratul de uzură consistent de 3.5 mm asigură durabilitatea pardoselii pe termen lung. Disponibil în două formate, cu margini teșite și sistem de instalare 5G Click facil, Stejar Vivo este o alegere excelentă pentru diverse spații interioare, oferind un aspect elegant și rafinat.

Toate componentele care intră în structura parchetului Valserv® sunt organice (lemn natural, rășini, uleiuri naturale).

CARACTERISTICI PRODUS

STEJAR VIVO

Producător: Boen 
Parchet Triplu Stratificat
Nume produs: Stejar Vivo
Design: Plank
Finisaj suprafață: Brushed/Unbrushed
Finisaj lăcuit: Live Matt
Finisaj uleiat: Live Natural Oil
Șanfrenare în 2V
Instalare flotantă 5G CLICK sau prin lipire 
Strat de uzură Aprox. (mm): 3,5
Lungime | Lățime | Grosime: 2200 x 138/209 x 14 mm
Lungime | Lățime | Grosime: 2200 x 181 x 13,2 mm
Garanție (Ani): 25
Compatibil cu toate sistemele de încălzire prin podea
HCHO: E1 certificat
Rezistența la foc: Cfl-s1/Dfl-s1

DESCHIDE CATALOG [EN]

CERE OFERTA PERSONALIZATĂ

pentru STEJAR VIVO

Acest website este protejat cu reCAPTCHA. Politica de confidenţialitate & Termeni şi condiţii ai Google se aplică implicit.

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Parchetul stratificat  este un tip de pardoseală din lemn de esență tare, conceput pentru a oferi stabilitate, durabilitate și o estetică asemănătoare lemnului masiv, la un cost mai accesibil.

Parchetul stratificat oferă o serie de avantaje care îl fac o opțiune populară pentru pardoselile din locuințe și spații comerciale:

Durabilitate: Datorită construcției sale stratificate, parchetul stratificat este mai rezistent la uzură, zgârieturi și lovituri decât alte tipuri de pardoseli din lemn. De asemenea, este mai puțin sensibil la variațiile de umiditate și temperatură, reducând riscul de deformare sau crăpare.

Stabilitate: Straturile de lemn din parchetul stratificat sunt lipite în unghi drept, ceea ce conferă o stabilitate dimensională excelentă. Această caracteristică previne contracția sau expansiunea semnificativă a pardoselii, menținând aspectul său uniform pe termen lung.

Estetică: Parchetul stratificat oferă frumusețea naturală a lemnului masiv la un preț mai accesibil. Stratul superior din lemn real oferă o gamă variată de specii, finisaje și culori, permițând crearea unui aspect elegant și personalizat pentru orice spațiu.

Întreținere ușoară: Parchetul stratificat este relativ ușor de întreținut. Curățarea regulată cu un mop și produse de curățare specifice lemnului este suficientă pentru a menține pardoseala curată și strălucitoare.

Eficiență energetică: Parchetul stratificat poate contribui la o mai bună eficiență energetică a locuinței, deoarece lemnul este un izolator natural al căldurii. Această caracteristică poate ajuta la reducerea costurilor de încălzire și răcire.

Stratul de uzură este stratul superior subțire din lemn natural al parchetului stratificat. Protejează împotriva uzurii, zgârieturilor și petelor, determinând durabilitatea pe termen lung a pardoselii. Grosimea stratului de uzură dictează de câte ori poate fi șlefuită și refinisată pardoseala de-a lungul vieții sale.

Stejar Animoso are un aspect mai rustic, cu noduri și variații naturale ale culorii mai vizibile.

Stejar Andante are un aspect mai uniform și mai elegant, cu mai puține noduri și o culoare mai consistentă.

Stejar Vivo se remarcă prin textura sa naturală, cu noduri și variații moderate de culoare, oferind un echilibru între rusticitate și rafinament.

Distribuie pagina:
Facebook
LinkedIn
WhatsApp
Email